MEESTERSCHILDERS

Villa meesterschilders realiseert schilderwerk voor bezitters van Nederlands vastgoed in binnen- en buitenland met een select gezelschap professionele meesterschilders. Wij realiseren enkelvoudige kleine projecten tot en met het complexe langdurig schilderprojecten en zijn vakkundig op alle schilderdisciplines. Indien men kwaliteit en duurzaamheid wenst bent u bij ons aan het juiste adres. 

Heeft u een villa, appartement of monument dan kent u de uitdaging die dit met zich meebrengt op het gebied van renovatie en onderhoud. Onze slagvaardige, efficiënte aanpak staat garant voor concurrerende prijzen naast kwaliteit tot in detail. Wij hebben een vertrouwde naam op het gebied van schilderwerk in het hogere segment. Een combinatie van méér dan dertig jaar aan vakkennis & ervaring heeft u tot uw beschikking. 

KWALITEITSWAARBORGING

Meesterschilders moeten zich continu ontwikkelen om op hoog niveau te blijven presteren. Het begint met passie voor het schilders ambacht. Bestaande vakliteratuur is voor ons een leidraad. Het is van belang om met de beste vaklieden te werken. De basis ligt bij een goede opleiding en jarenlange ervaring opdoen in de praktijk. Een opleidingsprogramma zorgt ervoor dat nieuwe medewerkers volgens de stappen; leerling, aspirant gezel en gezel zich verder bekwamen en voor continuering van het vakmanschap. Het doorgeven van vakkennis aan de toekomstige generatie behoort tot onze taak. Dat zijn we als Meesterschilders aan elkaar verplicht, teneinde dat daardoor opdrachtgevers tot in lengte van jaren ervan verzekert zijn om gebruik te kunnen blijven maken van Meesterschilders voor restauratieve- en (klassiek / moderne) schilderopdrachten.

Sint Lucas Gilde

Villa MeesterSchilders behoort tot het Sint Lucas Gilde. Het vormen van een groep door mensen die hetzelfde ambacht beoefenen is al zeer oud. Het wordt een ambachtsgilde genoemd. Door ons te verenigen in het Sint Lucas Schilders Gilde bevorderen we onze gemeenschappelijke belangen. Sint Lucas is de beschermheilige van kunst -en ambachtsschilders. We vieren dat elk jaar op 18 oktober. 

Leden van het Sint Lucas Gilde onderscheiden zich met onderstaand beeldmerk en dragen dat uit.